Ρομποτική αγγειοπλαστική

Εισαγωγή

Η ρομποτική αγγειοπλαστική (R-PCI) είναι η τελευταία εξέλιξη στον τομέα της επεμβατικής καρδιολογίας με σημαντικά οφέλη τόσο για τον ασθενή όσο και για τον γιατρό. Ο επεμβατικός καρδιολόγος με την χρήση της ρομποτικής κονσόλας μπορεί να διενεργήσει την αγγειοπλαστική από απόσταση (ακόμη και χιλιόμετρα μακριά) με τη χρήση κατάλληλων joysticks. Η διενέργεια αγγειοπλαστικής με ρομποτική υποβοήθηση αυξάνει σημαντικά την ακρίβεια καθώς οι κινήσεις στα διάφορα υλικά (σύρματα, μπαλόνια ή stent) προωθούνται με ακρίβεια χιλιοστού ενώ μειώνεται η έκθεση σε ακτινοβολία τόσο για τον γιατρό όσο και για τον ασθενή. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα σε σύμπλοκες βλάβες έχουν αναδειχθεί στις μελέτες PRECISE και CORA-PCI αντίστοιχα.

Εξειδίκευση

Ο Δρ Μπέρμπεης είναι εξειδικευμένος στη ρομποτική αγγειοπλαστική (R-PCI), κατέχοντας τη μοναδική διάκριση να είναι ένας από τους λίγους ειδικούς παγκοσμίως σε αυτόν τον τομέα αιχμής. O Δρ Μπέρμπεης πρωτοστατεί στην προώθηση της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας των ρομποτικά υποβοηθούμενων επεμβάσεων, προωθώντας πρότυπα αριστείας στην καρδιαγγειακή περίθαλψη.

Ως διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής, ο Δρ Μπέρμπεης έχει συμβάλλει στην διάδοση της τεχνολογίας διεθνώς. Έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εκπαίδευση και καθοδήγηση επαγγελματιών στις ρομποτικές τεχνικές PCI. Η δέσμευση του για την ανταλλαγή γνώσεων και τη βελτίωση των ιατρικών πρακτικών υπογραμμίζει την αφοσίωσή του στη διαμόρφωση του μέλλοντος της καρδιαγγειακής ιατρικής.

Γκαλερί Ρομποτικής Αγγειοπλαστικής

Βίντεο με Ρομποτικής Αγγειοπλαστικής